Onze webpartner :
Fotomodellen uit België en Nederland
Vorige fotograaf | Volgende fotograaf


Profielkwaliteit :
Globale profielscore (info ) : 80 %

Rudi Theunis

Laatst ingelogd
22-11-2018
Lid sinds
16-04-2018
Lid id
11171

Land
België
Provincie
Limburg
Gemeente
Overpelt

Telefoon
+32-476-705944

>> Bezoek mijn siteAlgemene informatie

Wat

 1. Portret
 2. Lingerie
 3. Badkledij
 4. Fashion
 5. Glamour
 6. Topless
 7. Onherkenbaar naakt
 8. Naakt
 9. Bodypaint
 10. Artistiek

Waar

Op locatie. In een studio.

Wie

 1. Mannen
 2. Vrouwen
 3. Koppels

Vergoeding

Bespreekbaar

Reisvergoeding

Bespreekbaar

Over mezelf

Professioneel bezig met food- en productfotografie. Vrij werk bestaat vooral natuur-, straat- en reisfotografie. Ik wil mijn vrij werk portfolio uitbreiden met portret en beauty.

Mijn website met vrij werk (https://www.ruditheunis.com) is een nog in opbouw.  Ik heb in de 'filmtijd', als dorpsfotograaf, veel events, portretjes, huwelijken en communicanten gefotografeerd, maar dat was steeds in opdracht en  zonder contract.  Hierdoor kan ik die foto's niet publiceren. Sinds ik een digitale camera ben gaan gebruiken, heb ik vooral reis- en natuurfoto's gemaakt, en is de modelfotografie stilgevallen. De laatste paar jaren heb ik me professioneel ook op food- en productfotografie gestort (zie https://www.primagexp.eu). 

ik mis het maken van artistieke portretjes, vandaar dat ik in mijn vrij werk weer meer aandacht wil schenken aan het fotograferen van mensen. 

Meer foto's kan je ook nog vinden op mijn flickr account: https://www.flickr.com/photos/rudi_theunis.

Voor vrij (niet commercieel) werk gaat wil ik modellen op TFP basis inhuren. Voor commerciële opdrachten is er natuurlijk altijd een vergoeding voor medewerkers voorzien.

Ik woon in Overpelt, maar de (productfotografie)studio die ik daar heb is te klein om mensen te fotograferen. Daarom huur ik occasioneel een fotostudio in Eersel (NL). Deze is volledig ingericht met, buiten de studioruimte zelf, een volledig ingerichte keuken, een make-up en dressing room, een toilet en een douche.

© 2017 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact