Onze webpartner :
Vorig fotomodel | Volgend fotomodel


Profielkwaliteit :
Globale profielscore (info ) : 48 %

Naomie Janssen

Laatst ingelogd
04-10-2017
Lid sinds
20-07-2016
Lid id
18463

Taal
NL,EN
Leeftijd
32 jaar

Land
Nederland
Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
eindhovenModel informatie


Jaren ervaring : 3 - 5 jaar
---------------
Lengte : 176 cm Gewicht : 58 kg
Confectiemaat : 38
Schoenmaat : 38
Lichaamsbouw : normaal - niet gespierd
---------------
Borst-Taille-Heupen : 88-74-82
Cupmaat : C
---------------
Kapsel : natuurlijk
Haarlengte : Lang haar
Kleur haar : Blond
---------------
Kleur ogen : Blauw
Tatoo : JaPiercing : Nee

Soorten fotoshoots

  1. Portret: Tegen betaling
  2. Lingerie: Tegen betaling
  3. Badkledij: Tegen betaling
  4. Fashion: Tegen betaling
  5. Glamour: Tegen betaling
  6. Topless: Tegen betaling
  7. Onherkenbaar naakt: Tegen betaling
  8. Naakt: Tegen betaling
  9. Bodypaint: TFCD
  10. Artistiek: Tegen betaling

Ervaring

Ik ben nu ruim 4 jaar bezig met modellenwerk en heb inmiddels ervaring opgedaan in allerlei verschillende stylen, genres en thema's fotoshoots. Ook ben ik vaker model geweest voor verschillende kunstenaars die deden tekenen, schilderen of beeldhouwen en heb ik meegedaan als Bodypaint Model bij een aantal evenementen en fotoshoots.

Wat ik zoal gedaan heb is:

Glamour / Fashion
Burlesque Style
Pin Up / Playboy Style
Badkleding / Topless
Lingerie
Artistiek (bedekt) Naakt
Sprookjes / Dieren Thema's
Erotisch Getint
Bondage
Zwart/ Wit
Bodypainting

Ik heb ervaring met werken in een studio (met een decor/set) Ook daarbij gebruik makend van verschillende objecten en/of assecoires,etc. Ik kan ook aardig goed acteren als het nodig is.

Fotoshoots op een buitenlocatie vind ik superleuk om te doen en heb al regelmatig in de vrije natuur (bos/heide/zandvlakte) geposeerd. Ook op "urbex" locaties zoals kastelen/ oude herenhuizen, nostalgische gebouwen, graffitimuren, etc. Dit heb ik zowel gekleed als artistiek (bedekt) naakt gedaan.

Ik vind het leuk om als model zoveel mogelijk ervaring op te kunnen doen in allerlei verschillende stylen fotoshoots die er maar te bedenken zijn. Ik kan goed samenwerken met zowel proffesionele als amateur en hobby fotografen omdat ik heel open minded ben ingesteld en zeer gemakkelijk ben in omgang. Vind het leuk om nieuwe concepten uit te proberen en samen leuke ideeën uit te werken tot een mooi eindresultaat.

 

Over mezelf

Ik ben een spontane, gezellige, mooie dame (32 jaar)  en mijn hobby en grote passie is voor de camera poseren. Als ik voor de lens lekker mijn ding kan doen ben ik echt in mijn element! Ik vind het leuk en spannend om te doen en geniet ervan om met "de camera te spelen". Wanneer ik dan het eindresultaat terugzie, ben ik heel blij en supertrots op mezelf!

Doe heel graag fotoshoots met aparte, niet alledaagse thema's waarbij ik me echt mag inleven in een bepaald karakter/personage. Denk hierbij aan stylen zoals: Boudoir/ Burlesque/ Pin Up/ RockBitch/ Jaren 50-60/ Fetish/ Cosplay/etc. Ook op buitenlocaties fotograferen en gebruik kunnen maken van de omgeving en de elementen van de natuur vind ik echt supergaaf.

Verder ben ik in het dagelijks leven een heel druk en bezig Bijtje. Ik geniet van het leven en van het samen zijn met mijn 2 kinderen. Ik ga onder andere graag met de kinderen leuke dagjes uit, wandelen met onze hond in de bossen of lekker een dagje uitwaaien aan zee. Ook ben ik zeker 4 tot 6 uren per week te vinden in de sportschool om mijn lichaam strak en mijn conditie op peil te houden. Regelmatig geniet ik van een dagje welness zwembad/sauna/massage om even helemaal tot rust te komen en mijn energie weer op te laden.

© 2017 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact