Onze webpartner :
Fotomodellen uit België en Nederland
Vorig fotomodel | Volgend fotomodel


Profielkwaliteit :
Globale profielscore (info ) : 67 %

Lita Wannemaker

Laatst ingelogd
27-11-2018
Lid sinds
07-09-2016
Lid id
18602

Taal
NL,EN
Leeftijd
35 jaar

Land
België
Provincie
Oost-Vlaanderen
Gemeente
GentModel informatie


Jaren ervaring : > 5 jaar
---------------
Lengte : 180 cm Gewicht : 58 kg
Confectiemaat : 38
Schoenmaat : 39
Lichaamsbouw : slank - fit
---------------
Borst-Taille-Heupen : 86-70-86
Cupmaat : C
---------------
Kapsel : geverfd
Haarlengte : Kort haar
Kleur haar : wijzigt af en toe
---------------
Kleur ogen : Helblauw
Tatoo : NeePiercing : Nee

Soorten fotoshoots

  1. Portret: TFCD
  2. Lingerie: TFCD
  3. Badkledij: TFCD
  4. Fashion: TFCD
  5. Glamour: TFCD
  6. Topless: TFCD
  7. Onherkenbaar naakt: TFCD
  8. Naakt: TFCD
  9. Bodypaint: TFCD
  10. Artistiek: TFCD

Ervaring

Wat voor ervaring heb ik? Ik heb een gedegen ervaring opgebouwd met modellen werk, voornamelijk klassiek naakt en experimentele fotografie. Ik poseerde ook artisitek getinte erotiek en wat fetisj shoots, waarin ik graag verder zou gaan. Ik werkte samen met een 40-tal fotografen. Publicaties situeren zich vooral in de sfeer van de ernstige amateur kunsten. Ik prijk op een 3 tal schilderijen en 1 abstract beeldhouwwerk. Foto's werden gepubliceerd in Zoom.nl, Fotomagazine.net, Foto magazin, op diverse persoonlijke en fotografie websites en op sociale media.

 

Over mezelf

Wie ben ik? Ik ben Lita, amateur fotomodel, ik poseer "fine art nude" voor beeldend kunstenaars, zowel voor de betere amateur als de professioneel. Ik zoek in alle opdrachten naar nieuwe dingen, uitdagingen en soms grenzen. Mijn doel bij het poseren, is niet alleen de prent, maar ook het proces. Het aftasten van mogelijkheden en - voor mij persoonlijk - het aangaan van uitdagingen!

Wat doe ik? Poseren doe ik liefst naar de richtlijnen van de fotograaf. Ik vind het een uitdaging om te poseren in niet alledaagse settings. Ik werk even graag in een studio als in de buitenlucht. Ik poseer probleemloos artistiek naakt, glamour en boudoir. Ook het erotisch, fetish of kinky getinte werk vind ik prettig.

Wat bied ik? Voor elke opdracht bied ik professionaliteit en verwacht dit ook. Voor artistieke projecten en shoots, die een uitdaging vormen of mijn portfolio aanvullen, "werk" ik op TFP basis. Bij andere en commerciële voorstellen worden prijsafspraken gemaakt.

Wat verwacht ik? Naast het respecteren van alle afspraken verwacht ik van mijn opdrachtgever dat er een gezond hapje en drankje is voorzien tijdens langere shoots en een tegemoetkoming in mijn verplaatsingskosten. Ik ben ALTIJD vergezeld van een chaperon. Hij poseert niet, maar assisteert en draagt braaf je materiaal ;). Gezien poseren hoofdzakelijk een hobby is, streven we naar uitdagingen en een prettige shoot voor iedereen.

© 2017 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact