Volgende fotograaf


Profielkwaliteit :
Globale profielscore (info ) : 68 %

Johan Deraedt

Laatst ingelogd
24-04-2023
Lid sinds
05-04-2023
Lid id
22022

Land
België
Provincie
Oost-Vlaanderen
Gemeente
Mariakerke (Gent)

>> Bezoek mijn siteAlgemene informatie

Wat

  1. Portret
  2. Lingerie
  3. Badkledij
  4. Fashion
  5. Glamour
  6. Topless
  7. Onherkenbaar naakt
  8. Naakt
  9. Artistiek

Waar

Op locatie. In een studio.

Wie

  1. Vrouwen

Vergoeding

Bespreekbaar

Reisvergoeding

Bespreekbaar

Over mezelf

Ik ben geboren op 9 oktober 1958. Reeds in mijn tienerjaren was ik gepassioneerd door alles wat met beeld te maken had. Wegens blijvende interesse heb ik heb een opleiding fotografie gevolgd aan het Hoger Instituut voor Grafisch Onderwijs (HIGRO) te Gent. Actueel vormt dit de richting fotografie in de Artevelde Hogeschool te Gent. Het HIGRO heeft inmiddels reeds diverse jaren opgehouden te bestaan.

Verder heb ik nog diverse opleidingen landschapsfotografie, model- en portretfografie gevolgd en was ik heel wat jaren lid van een fotoclub. Aangezien ik liever op individuele basis werk, heb ik mijn lidmaatschap reeds heel wat jaren geleden opgezegd.

In mijn jongere jaren was er nog geen sprake van digitale fotografie natuurlijk en moest je een degelijke kennis hebben van het belichten van een foto teneinde niet te veel mislukte beelden te hebben. De geheugenkaart was toen ook nog niet uitgevonden, net zomin als de PC of laptop. I

Ik heb in de jaren '80 en '90 van de vorige eeuw heel wat portret- en modelfotografie gedaan en had toen ook mijn eigen studio. Wegens tijdsgebrek en verminderde interesse ben ik daar toen mee gestopt en heb ik al mijn materiaal verkocht.

Sinds enkele jaren heb ik met veel enthousiasme de draad weer opgenomen en heb ik opnieuw een bescheiden studio ingericht. In deze ruimte is er een raam waardoor het daglicht mooi binnenkomt. Ik kan de ruimte ook volledig verduisteren en werken met kunstlicht. Je hoeft bij mij dus geen studio te verwachten waarin je bij manier van spreken kan verdwalen en waar alle mogelijke professionele apparatuur aanwezig is.

Mijn studio is knus en gezellig en er zijn zeker voldoende creatieve mogelijkheden om mooie artistieke foto’s te maken. Een model kan zich ook in alle privacy (om-)kleden en opmaken in een afzonderlijke verwarmde ruimte. Ik maak van iedere sessie een aangenaam moment, waarin je als model mijn volle aandacht en respect hebt.

Alvorens met een shoot te beginnen maak ik ook steeds een contract op waarin wordt besproken wat kan EN wat niet kan. Minderjarige modellen hebben de toestemming van hun ouders of voogd nodig.

Modelfotografie betekent voor mij niet alleen het fotograferen van volwassen vrouwelijke modellen maar ook kinderfotografie en zwangerschapsfotografie.

De nabewerking van mijn foto's, met Photoshop en andere programma's zoals Luminar en Photoscape (prof. versie), doe ik uiteraard zelf.

© 2019 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact