Controle van foto’s

Fotoshoots.be is een contactsite voor zowel beginnende als professionele fotomodellen en fotografen. Iedereen kan gratis een account aanmaken waarin ze zichzelf kunnen voorstellen aan de andere leden/bezoekers van de site.
Jammer genoeg vinden sommige mensen het plezant om fake profielen aan te maken alsook aanstootgevende foto’s op te laden. Daarom hebben wij een controle ingevoerd dewelke ervoor moet zorgen dat de site in waarde kan stijgen en proper blijft voor elke leeftijd van onze bezoekers. Dit wil zeggen dat alle foto’s eerst door één van onze moderatoren zal worden nagekeken alvorens deze online verschijnen.
Om conflicten te voorkomen bij het afkeuren van een foto, hebben wij enkele richtlijnen uitgeschreven zodat u weet wat de reden kan zijn bij het afkeuren.
Het is natuurlijk algemeen geweten dat de foto’s op een profiel op een modellensite niet aanstootgevend mogen zijn en fashion/modelfotografie als hoofddoel is.

Enkele algemene regels:

  1. Een foto mag niet "aanstootgevend" zijn en wat aanstootgevend is wordt subjectief beoordeeld door onze moderatoren.
  2. Foto's waarop geslachtsdelen duidelijk zichtbaar zijn of aanleunen bij pornografie worden geweigerd.
  3. Webcam- of gsm-foto's worden slechts in beperkte mate aanvaard indien de kwaliteit voldoende is.
  4. Naakt of aanstootgevende foto’s van minderjarige worden afgekeurd
  5. Foto's waarop geen modellen staan (bv foto's van dieren, ...) of foto’s van andere buiten jezelf worden niet aanvaard.
  6. Fotografen mogen natuurlijk enkel hun eigen foto’s online plaatsen en niet het werk van andere misbruiken.

Deze algemene regels kunnen op elk moment wijzigen, en hopelijk respecteren jullie deze regels. Enkel dankzij het goed nakomen van deze regels kunnen we het misbruik van de site voorkomen en kan de geloofwaardigheid hoog gehouden worden.

Belangrijke opmerkingen:

Het is de verantwoordelijkheid van de moderatoren om de site proper te houden dus het recht om foto’s af te keuren ligt volledig bij hen. Wanneer men een afgekeurde foto toch nog eens opnieuw zal opladen, en men merkt dit op kan dit leiden tot het schrappen van uw account.

© 2019 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact