Historiek

Op 20 oktober 2005 werd de website in het leven ingeroepen door Wim G., een ondernemer die een website wou bouwen voor modellen en fotografen en dusdanig ook meer ervaring kon opdoen in de PHP programmeertaal die hem sterk interesseerde. Een platform waarop initieel enkel fotografen en modellen mekaar konden contacteren.

In oktober 2013 zou de site worden overgenomen door Luc Arens (The Image Factory) die op zijn beurt het platform zou uitbreiden.

November 2015 werd de website door SATISCREENS overgenomen die tot op heden dagelijks verderbouwt aan het uitbreiden van dit unieke platform.

Wat is Fotoshoots.be ?

Fotoshoots.be is hét platform voor iedereen en alles wat met fotoshoots te maken heeft. Maak vandaag nog een gratis profiel aan door bovenaan in het menu te kiezen als wie of wat je graag zou willen registreren. Op deze manier kan je snel gevonden worden voor extra opdrachten, maar kan je ook gratis zoekertjes plaatsen om jezelf te promoten, of andere profielen te laten weten waar je naar op zoek bent.

Via het aanvraagformulier invullen om iemand te zoeken, zonder een profiel te moeten aanmaken. Handig dus voor mensen die bijvoorbeeld een huwelijksfotograaf zoeken, bedrijven die een nieuw product willen lanceren en hier een shoot mee willen doen, mensen die met onze profielen in contact willen komen voor specifieke opdrachten,… Kortom, heeft het iets met fotoshoots te maken, dan ben je hier op het juiste adres!

Contact

Algemene vragen: info@fotoshoots.be

Technische problemen: support@fotoshoots.be

© 2019 Satiscreens - www.fotoshoots.be since 2005 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Help - Contact